Globelink Slovenija - Škofja Loka

Trudimo se, da svojim strankam nudimo kar najbolj kvaliteten servis. Nenehno iščemo nove direktne tranzitne povezave, ki pripomorejo k nižanju stroškov in posledično nižanju cene za opravljeno storitev. Pri izvajanju storitev smo pazljivi in stremimo k temu, da pride blago nepoškodovano do končne lokacije. 

Naša nagrada izhaja iz zadovoljstva naročnika in naročnikovih strank. Prizadevamo si postati vitalna povezava v uspehu naših naročnikov. 

Zakaj Globelink Slovenija ?

  • Smo vodilni v zbirnem pomorskem transport
  • Poleg lastnih poslovalnic smo lastniki združenja GCA
  • Konkurenčne cene
  • Tedenske odpreme tako v izvozu kot v uvozu
  • Prilagodljivost novim zahtevam svojih odjemalcev
  • Mlada in dinamična ekipa, polna navdušenja, ki vedno najde pravo reštiev za svojega partnerja

Vizija


Z našimi visoko usposobljenimi zaposlenimi in informacijsko tehnologijo se posvečamo ponudbi najboljših logističnih rešitev in mreži, katera omogoča našemu naročniku narediti "Pravo potezo".

Pomoč naročniku narediti "Pravo Potezo”

Globelink EG Sol si prizadeva, da vedno naredite pravo potezo pri izbiri optimalne transportne poti v povezavi s časom in oceno transporta.

Direktor o podjetju


V našem podjetju Globelink EG Sol so zaposleni ključnega pomena. Vsi izžarevajo pozitivno energijo, športno aktivnost in navdih za osebno zadovoljstvo. Energijo za svoje delo črpam iz zadovoljstva zaposlenih, kar uspešno skupaj prenašamo na naše kupce. Skupaj gradimo zmagovalni tim. Naša skupna vrednota je dosledno in pošteno etično ravnanje.